LIPUT

Lippujen ostaminen


Valitse esitys verkkokaupasta, merkitse lippumäärä ja tyyppi ja haluamasi lisäpalvelut. Tämän jälkeen maksa liput valitsemalla ”verkko-ja korttimaksut”.  Toimitustavaksi voit valita ”sähköiset liput” tai ”liput teatterille esitysillaksi”. Mikäli valitsit sähköiset liput jälkeen aukeaa lataussivu, josta voit ladata teatteriliput itsellesi (liput myös saapuvat sähköpostiisi). Sähköpostiisi lähetetään myös kuitti maksusta sekä erillisessä sähköpostissa sähköiset liput. Teatterille toimitettavista lipuista saat kuitin sähköpostiisi sekä varaustunnuksen, jolla liput luovutetaan teatterin lipunmyynnistä.

Lippujen varaaminen sähköisestä lippukaupasta


Valitse esitys verkkokaupasta, merkitse lippumäärä ja tyyppi ja haluamasi lisäpalvelut. Valitse maksutavaksi ”varaus” ja toimitustavaksi ”teatterille esitysillaksi”. Kun vahvitat varauksen, saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.
Teatterille tullessanne voitte lunastaa liput nimeä tai varaustunnusta vastaan teatterin lipunmyynnistä. Tämä vaihtoehto on myös teille, jos haluatte maksaa liput kulttuuriseteleillä. 
Tärkeää: Varatuista ja käyttämättä jääneistä peruuttamattomista lipuista perimme täyden maksun. Mikäli ette syystä tai toisesta voi käyttää varattuja lippuja, tulee asiasta ilmoittaa pikaisesti Viialan teatterille ja perua varaus. Tämän voi tehdä sähköpostilla tai soittamalla teatterille!

Lippujen varaaminen soittamalla


Palvelemme teitä edelleen myös puhelimitse, puhelinmyynnin aukioloajat ovat internetsivuillamme! Puhelimitse voitte varata lippuja, jotka lunastatte teatterille saapuessanne tai voimme myös lähettää teille maksulinkin, jonka maksettuanne saatte liput sähköpostiinne tai valmiiksi teatterille.
Tärkeää: Varatuista ja käyttämättä jääneistä peruuttamattomista lipuista perimme täyden maksun. Mikäli ette syystä tai toisesta voi käyttää varattuja lippuja, tulee asiasta ilmoittaa pikaisesti Viialan teatterille ja perua varaus. Tämän voi tehdä sähköpostilla tai soittamalla teatterille!


RYHMÄT


Viialan teatterilta saatte ryhmähintaisia lippuja, kun ryhmän koko on 11 henkilöä tai enemmän. Ryhmäalennus on -10% lipun hinnasta, saman alennuksen saatte myös vaäliaikatarjoilusta kun varaatte sen samaan aikaan lippujen kanssa,

Ryhmälippujen varaaminen sähköisesti


Ryhmälippujen varauskaavake on ryhmäsivuillamme (ryhmät ->liput). Voitte tehdä siellä alustavan varauksen  lipuista ja valita haluamanne lisäpalvelut. Olemme Teihin yhteydessä sovitulla tavalla myöhememmin ja lähetämme teille varausvahvistuksen ja varaustunnuksen.
Varausjärjestelmämme lähettää Teille varausvahvistuksen ryhmävarauksesta, jossa on ilmoitettu myös viimeinen vahvistuspäivä. Ryhmäliput laskutetaan aina ennen esitystä.

Soittamalla Viialan teatterille


Voimme otaa ryhmänne varauksen vastaan myös puhelimitse. Lähetämme teille myös varausvahvistuksen puhelinvarauksen jälkeen sekä varaustunnuksen, jolla löydämme varauksenne kun vahvistatte sitä ilmoitettuun päivään mennessä.

LAHJAKORTIT JA SÄHKÖISET LAHJALIPUT

Voitte ostaa teatterin lahjakortteja lippukaupasta tai soittamalla teatterille. 

Lahjakortti - Voitte ostaa lahjakortin verkkokaupasta tai soittamalla teatterille. Lähetämme lahjakortin postin välityksellä tilaajalle. Lahjakortti lunastetaan soittamalla teatterille tai teatterin lipunmyynnissä.

Lahjalippu - Voitte ostaa lahjalipun teatterin verkkokaupasta. Lähetämme lahjalipun sähköpostiinne. Lunastus verkkokaupassa tai teatterin lipunmyynnissä.


SARJAKORTTI TEATTERIIN

Kulttuurikokemukset lisäävät hyvinvointia ja työssä jaksamista – huomioi tai palkitse henkilöstöäsi virkistävillä teatterielämyksillä. Yritysasiakkaille suunnattu sarjakortti on mieleenpainuva ja yksittäisiä lippuja edullisempi tapa muistaa henkilöstöä. Sarjakortilla esityksiin pääsee kuka tahansa kortinhaltija.
Kysy lisätietoja teatterin lipunmyynnistä.