Näin ostat tai varaat liput sekä väliaikatarjoilun lippukaupasta

  1.  Avaa LIPUT -välilehti, jossa kaikki Viialan teatterin esitykset. Valitse esitys ja oikea esityspäivä.
  2. Klikkaa Osta liput tai ostoskärry-kuvaketta
  3. Valitse katsomokartasta mieluisat istumapaikat, valitut paikat ilmestyvät kartan alle. Valitse joka paikalle oikea lipputyyppi. Paina Valitse paikat ja jatka
  4. Tarkista varauksesi, mikäli sinulla on alennuskoodi/lahjakorttikoodi/kutsukoodi tai vastaava, kirjoita se Kampanjakoodi-kohtaan. Mikäli haluat varata/ostaa väliaikatarjoilun paina joko Lisää muita tuotteita koriin -painiketta tai avaa sivun ylälaidasta väliaikatarjoilu valikko. Mikäli tilaat vain liput paina vahvista ja jatka-painiketta.
  5. Väliaikatarjoilu: valitse ensin esityspäivä valikosta ja paina ko esityksen ostoskärry-painiketta. Seuraavalla sivulla voit valita väliaikatarjoilun tuotteet. Lopuksi paina Lisää liput koriin -painiketta. Palaat takaisin vahvistussivulle. Tarkista tilaus ja paina Vahvista tilaus ja jatka-painiketta.
  6. Täytä yhteystietosi (tarkista että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein) ja paina Tallenna asiakastiedot ja jatka
  7. Valitse toimitustapa ja maksutapa ja paina Vahvista

Kulttuuristelit ja -edut

Verkkokaupassa voitte maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankit ja kortit, Smartum, ePassi, EazyBreak ja MobilePay. 
Mikäli haluatte maksaa kulttuuriseteleillä tee lippuvaraus ja lunasta liput teatteriin saapuessa.

LIPUT

Mikäli lipun varaaminen tai ostaminen ei onnistu lippukaupassa, pyydämme teitä olemaan yhteydessä teatteriin puh 0400 969 490 tai lipunmyynti@viialanteatteri.fi

Lippujen ostaminen


Valitse esitys verkkokaupasta, merkitse lippumäärä ja tyyppi ja haluamasi lisäpalvelut. Tämän jälkeen maksa liput valitsemalla ”verkko-ja korttimaksut”.  Toimitustavaksi voit valita ”sähköiset liput” tai ”liput teatterille esitysillaksi”. Mikäli valitsit sähköiset liput jälkeen aukeaa lataussivu, josta voit ladata teatteriliput itsellesi (liput myös saapuvat sähköpostiisi). Sähköpostiisi lähetetään myös kuitti maksusta sekä erillisessä sähköpostissa sähköiset liput. Teatterille toimitettavista lipuista saat kuitin sähköpostiisi sekä varaustunnuksen, jolla liput luovutetaan teatterin lipunmyynnistä.

Lippuostos on sitova

Lippujen välityspalveluissa ei ole normaalia 14 vrk peruutusaikaa, vaan pääsylippujen tilaus on sitova. Käyttäjäsopimuksessamme, jonka olet hyväksynyt, kohdassa "Toimitusehdot" on mainittu seuraavasti: "Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin".
Jos ostat Palvelusta muita tuotteita kuten T-paitoja, levyjä jne., näiden tuotteiden osalta sovelletaan etäkaupan 14 päivän peruuttamisoikeutta. 

Lippujen varaaminen sähköisestä lippukaupasta

Valitse esitys verkkokaupasta, valitse istumapaikat katsomokartasta, merkitse lippumäärä ja tyyppi ja haluamasi lisäpalvelut. Valitse maksutavaksi ”varaus” ja toimitustavaksi ”teatterille esitysillaksi”. Kun vahvitat varauksen, saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.
Teatterille tullessanne voitte lunastaa liput nimeä tai varaustunnusta vastaan teatterin lipunmyynnistä. Tämä vaihtoehto on myös teille, jos haluatte maksaa liput kulttuuriseteleillä. 
Tärkeää: Varatuista ja käyttämättä jääneestä peruuttamattomasta varauksesta perimme 15,00 euron toimistokulut. Mikäli ette syystä tai toisesta voi käyttää varattuja lippuja, tulee asiasta ilmoittaa pikaisesti Viialan teatterille ja perua varaus. Tämän voi tehdä sähköpostilla tai soittamalla teatterille!

Lippujen varaaminen soittamalla


Palvelemme teitä edelleen myös puhelimitse, puhelinmyynnin aukioloajat ovat internetsivuillamme! Puhelimitse voitte varata lippuja, jotka lunastatte teatterille saapuessanne tai voimme myös lähettää teille maksulinkin, jonka maksettuanne saatte liput sähköpostiinne tai valmiiksi teatterille.
Tärkeää: Varatuista ja käyttämättä jääneistä peruuttamattomista lipuista perimme täyden maksun. Mikäli ette syystä tai toisesta voi käyttää varattuja lippuja, tulee asiasta ilmoittaa pikaisesti Viialan teatterille ja perua varaus. Tämän voi tehdä sähköpostilla tai soittamalla teatterille!

Avoimien lippujen lunastaminen


Voitte vaihtaa avoimen lipun teatterilippuun sähköisessä lippukaupassa seuraavasti:

- valitse esitys

- syötä avoimen lipun koodi ostokoodi-kohtaan

- lipputuotteisiin avautuu sarja-,lahja- tai avoinlippu -tuote.

- valitse katsomopaikka ja jatka yhteys yms tietoihin


Huom! Mikäli sinulla on useita avoimia lippuja, tulee ne varata kaikki yksittäin.


RYHMÄT


Viialan teatterilta saatte ryhmähintaisia lippuja, kun ryhmän koko on 11 henkilöä tai enemmän. Ryhmäalennus on -10% lipun hinnasta, saman alennuksen saatte myös vaäliaikatarjoilusta kun varaatte sen samaan aikaan lippujen kanssa,

Ryhmälippujen varaaminen sähköisesti


Ryhmälippujen varauskaavake on ryhmäsivuillamme (ryhmät ->liput). Voitte tehdä siellä alustavan varauksen  lipuista ja valita haluamanne lisäpalvelut. Olemme Teihin yhteydessä sovitulla tavalla myöhememmin ja lähetämme teille varausvahvistuksen ja varaustunnuksen.
Varausjärjestelmämme lähettää Teille varausvahvistuksen ryhmävarauksesta, jossa on ilmoitettu myös viimeinen vahvistuspäivä. Ryhmäliput laskutetaan aina ennen esitystä.

Soittamalla Viialan teatterille


Voimme otaa ryhmänne varauksen vastaan myös puhelimitse. Lähetämme teille myös varausvahvistuksen puhelinvarauksen jälkeen sekä varaustunnuksen, jolla löydämme varauksenne kun vahvistatte sitä ilmoitettuun päivään mennessä.

LAHJAKORTIT JA SÄHKÖISET LAHJALIPUT

Voitte ostaa teatterin lahjakortteja lippukaupasta tai soittamalla teatterille. 

Lahjakortti - Voitte ostaa lahjakortin verkkokaupasta tai soittamalla teatterille. Lähetämme lahjakortin postin välityksellä tilaajalle. Lahjakortti lunastetaan soittamalla teatterille tai teatterin lipunmyynnissä.

Lahjalippu - Voitte ostaa lahjalipun teatterin verkkokaupasta. Lähetämme lahjalipun sähköpostiinne. Lunastus verkkokaupassa tai teatterin lipunmyynnissä. Syötä lahjalipussa oleva koodi ja lipputuotteisiin avautuu lahja/sarjalippu -valinta.

Mobiililahjakortti - Siirry linkin osoitteeseen ja tilaa lahjakortti. Linkki mobiililahjakorttiin toimitetaan lahjakortin saajan sähköpostiin. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta.


SARJAKORTTI TEATTERIIN

Kulttuurikokemukset lisäävät hyvinvointia ja työssä jaksamista – huomioi tai palkitse henkilöstöäsi virkistävillä teatterielämyksillä. Yritysasiakkaille suunnattu sarjakortti on mieleenpainuva ja yksittäisiä lippuja edullisempi tapa muistaa henkilöstöä. Sarjakortilla esityksiin pääsee kuka tahansa kortinhaltija.
Kysy lisätietoja teatterin lipunmyynnistä.